Poistoilmalämpöpumput ja poistoilmalämpö

Energiatalo Järvi Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Energiatalo Järvi tarjoaa kokonaisvaltaisia poistoilmalämpöratkaisuja Turussa ja Salossa lähiseutuineen.

Y-tunnus: 9037778-3
Poistoilmalämpö, Poistoilmalämpöpumput, Poistoilmalämpöpumpun asennus
Salo, Turku, Kaarina, Lieto, Parainen, Sauvo, Kemiönsaari, Paimio, Marttila, Koski Tl, Aura, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Somero, Lohja, Raasepori, Hanko, Inkoo, Siuntio, Vihti, Karkkila, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Vantaa


Poistoilmalämmön asennus
Poistoilmalämpö Turku ja Salo

Poistoilmalämmön asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna! Poistoilmalämpöpumpulla hoidetaan sujuvasti sekä ilmanvaihdon lämmöntalteenotto että käyttöveden lämmitys.

Poistoilmalämmön toimintaperiaate
Laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen. Huippuimurin tilalle asennettu laite ottaa lämmön talteen poistoilmasta lämpöpumpuilla ja lämmittää talteenotetulla energialla kiinteistön käyttövettä ja esimerkiksi patteriverkostoa. Laitteiston toiminnan takaa pussisuodatin, joka poistaa poistoilmasta epäpuhtauksia.

Poistoilmalämpöpumpun asennus
Poistoilmalämpöpumppu on taloudellinen ja luonteva valinta matala- tai passiivienergiataloon. Asennustyöt siististi ja nopeasti avaimet käteen -palveluna Salon ja Turun seudulla!

Poistoilmalämmön soveltuvuus
Poistoilmalämpöjärjestelmä sopii isoihin kiinteistöihin kuten kerrostaloihin, mutta voidaan asentaa pienempiinkin kiinteistöihin. Tällainen järjestelmä on helppo asentaa jo olemassa olevaan taloon, jossa on keskitetty poistoilmanvaihto. Poistoilmanvaihdon lämmön talteenottojärjestelmä on ennen kaikkea edullinen ja energiaa säästävä ratkaisu. Laitteisto ei rajoita tulevia toimenpiteitä, eikä se myöskään vaadi erillistä virittelyä, vaan se on heti käyttövalmis asennuksen jälkeen.

Poistoilmalämmön hinta
Poistoilmalämpöpumppu on helppo, edullinen ja tehokas tapa huolehtia kodin lämmityksestä, lämpimän käyttöveden tuottamisesta ja ilmanvaihdosta. Täydellinen sisäilma kutsuu viihtymään!

Tuotemerkit:
Nibe, Gree, Mitsubishi Electric, Scanoffice, Mobair, Alpha Innotec, Solar Finland

Ilmainen energia-arviointi
Tilaa veloituksetta asiantuntija kiinteistöösi arvioimaan poistoilmalämpöjärjestelmän säästöt! Kerromme lisää poistoilmalämmön asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Tilaa asiantuntijakäynti →

Nibe F370 poistoilmalämpöpumppu, Nibe F470 poistoilmalämpöpumppu, NIBE S735, NIBE S735 poistoilmalämpöpumppu, Poistoilmalämpö, Poistoilmalämpöpumpun asennus, Poistoilmalämpöpumput.

Energiatalo Järvi Oy Kaakelitehtaankatu 2,24260 Salo

Yhteystiedot

Myynti
(02) 727 5700
Huoltopalvelut
Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

(02) 727 5700
Salon myymälä
Kaakelitehtaankatu 2, 24260 Salo
(02) 727 5700
Ma-Pe 8-16
Kaarinan myymälä
Kärrykatu 8, 20780 Kaarina
044 512 3456
Ma-Pe 9-16

Palvelemme paikallisesti