Maalämpöpumput ja maalämpö asennus

Energiatalo Järvi Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Energiatalo Järvi tarjoaa kokonaisvaltaisia maalämpöratkaisuja Turussa ja Salossa lähiseutuineen.

Y-tunnus: 9037778-3
Maalämpö, Maalämpöpumppu, Maalämpöpumput, Maalämmön asennus, Maalämpö taloyhtiöön, Maaviilennys, Maajäähdytys
Salo, Turku, Kaarina, Lieto, Parainen, Sauvo, Kemiönsaari, Paimio, Marttila, Koski Tl, Aura, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Somero, Lohja, Raasepori, Hanko, Inkoo, Siuntio, Vihti, Karkkila, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Vantaa


Maalämmön asennus
Maalämpö Turku ja Salo

Maalämmön asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin kuin teollisuuskiinteistöihinkin. Maalämpöpumppu on ekologinen ja kestävä ratkaisu. Asennamme Nibe- ja AlphaInnotec-merkkien maalämpöpumppuja uudis- ja saneerauskohteisiin. Palvelemme teitä maalämpöpumppukysymyksissä ja autamme valitsemaan juuri oikean kokonaisuuden!

Maalämpö on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitystapa
Maalämpö on uusiutuva ja halpa energiamuoto, jota kyetään nykyään hyödyntämään erittäin tehokkaasti. Kesäisin auringonlämpö varastoituu maahan ja kallioperään, sekä vesistöihin auringonpaisteen, lämpimän ilman ja sateiden kautta. Talvella pohjoisella pallonpuoliskolla auringon lämmittävä vaikutus on mitätön, jonka vuoksi auringon energiaa hyödynnetään lämpimän maaperän ja kallioperän avulla.

Maalämpö taloyhtiöön
Ympäristöystävällinen ja edullinen maalämpö sopii myös kerros- ja rivitalojen lämmitysjärjestelmäksi. Useassa öljy- tai kaukolämmitteisessä taloyhtiössä on päätetty siirtyä maalämpöön sen tuomien säästöjen pohjalta. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen on myös kannattavaa isolle kiinteistölle, sillä investointi rahoitetaan yleensä maalämmön tuottamilla säästöillä. Näin ollen yhtiövastiketta ei tarvitse nostaa ja vastikkeen ylijäämä voidaan laittaa taloyhtiön säästöön.

Maalämmön hyödyt taloyhtiölle
Investointi on kannattavaa heti käyttöönoton alusta alkaen. Maalämpöjärjestelmä säästää lämmityskuluissa niin paljon, että se riittää usein kattamaan investointia varten otetun lainan korot ja lyhennykset. Maalämpöön siirtyminen myös nostaa asuntojen arvoa. Vanhemman kiinteistön siirtyessä maalämpöön, voidaan lämmityskustannuksissa säästää jopa 70%.

Maalämmön edut
Maalämpöpumppu on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Maalämpöpumppu toimii sähköllä. Yleensä maalämpöpumppu kykenee tuottamaan 1 kilowatilla sähköä noin 4 kilowattia lämmitysenergiaa. Sähkölämmitykseen verrattuna maalämpöpumppu kykenee tuottamaan 4 kertaa enemmän lämpöenergiaa. Maalämpöä käyttävä rakennus on myös huomattavasti energiaomavaraisempi, jolloin hinnanmuutokset eivät vaikuta yhtä rajusti lämmityslaskun suuruuteen.

Maalämpöpumpun toimintaperiaate
Maalämpöä hyödynnetään maahan kaivettavalla putkistolla tai porakaivolla. Maahan tai porakaivoon upotetaan putkisto, jossa kiertää jäätymätön liuos. Jäätymätön liuos kiertää putkistosta rakennuksessa sijaitsevaan maalämpöpumppuun. Maalämpöpumpussa lämmin liuos kohtaa kylmäaineen, johon liuoksen lämpö siirtyy. Kylmäaineesta lämpöä luovutetaan aluksi höyrynjäähdytin-lämmönsiirtimessä lämpimän käyttöveden kuumentamiseen lämminvesivaraajaan. Sen jälkeen kylmäaine luovuttaa lämpöä lauhdutin-lämmönsiirtimessä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Tuotemerkit:
Nibe, Gree, Mitsubishi Electric, Scanoffice, Mobair, Alpha Innotec, Solar Finland

Ilmainen energia-arviointi
Tilaa veloituksetta asiantuntija kotiisi arvioimaan maalämmön säästöt!Kerromme lisää maalämmön asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Asiantuntijakäynti →

Alpha Innotec maalämpöpumppu, Alpha Innotec PWZSV Nordic Inverter maalämpöpumppu, Alpha Innotec SWC Alterra-maalämpöpumppu, Alpha Innotec SWCV Inverter-maalämpöpumppu, Alpha Innotec SWCV Inverter-maalampopumppu, Maajäähdytys, Maalämmön asennus, Maalämpö, Maalämpö taloyhtiöön, Maalämpöpumppu, Maalämpöpumput, Maaviilennys, Mitsubishi Electric Geodan, Mitsubishi Electric Geodan maalämpöpumppu, Nibe F1145 maalämpöpumppu, Nibe F1155 maalämpöpumppu, Nibe F1155 maalampo, Nibe F1226 maalämpöpumppu, Nibe F1226 Plus maalämpöpumppu, Nibe F1245 maalämpöpumppu, Nibe F1255 maalämpöpumppu, Nibe F1345 maalämpöpumppu, Nibe F1355 Inverter-maalämpöpumppu, Nibe S1155 Inverter-maalämpöpumppu, Nibe S1155 maalämpöpumppu, Nibe S1255 Inverter-maalämpöpumppu.

Energiatalo Järvi Oy Kaakelitehtaankatu 2,24260 Salo

Yhteystiedot

Myynti
(02) 727 5700
Huoltopalvelut
Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

(02) 727 5700
Salon myymälä
Kaakelitehtaankatu 2, 24260 Salo
(02) 727 5700
Ma-Pe 8-16
Kaarinan myymälä
Kärrykatu 8, 20780 Kaarina
044 512 3456
Ma-Pe 9-16

Palvelemme paikallisesti