Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia asennettuna

Energiatalo Järvi Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Energiatalo Järvi tarjoaa kokonaisvaltaisia aurinkoenergiaratkaisuja Turussa ja Salossa lähiseutuineen.

Y-tunnus: 9037778-3
Aurinkoenergia, Aurinkopaneelit, Aurinkopaneelien asennus, Aurinkopaneelit asennettuna, Aurinkopaneelit omakotitaloon, Aurinkopaneelit mökille, Aurinkopaneelit taloyhtiöön
Salo, Turku, Kaarina, Lieto, Parainen, Sauvo, Kemiönsaari, Paimio, Marttila, Koski Tl, Aura, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Somero, Lohja, Raasepori, Hanko, Inkoo, Siuntio, Vihti, Karkkila, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Vantaa


  • Energiatalo Järvi Oy #1

Aurinkopaneelit ja aurinkopaneelien asennus
Aurinkoenergia Turku ja Salo

Aurinkoenergiaa mökille, omakotitaloon, kiinteistöön, taloyhtiöön
Aurinkopaneelien/aurinkoenergian asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna niin mökille, omakotitaloon, taloyhtiöihin kuin muihin kiinteistöihin!

Aurinkoenergia - mikä se on?
Aurinkoenergia on auringon säteilemän energian hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Aurinkoenergia on uusiutuvaa ja puhdasta sekä asennuksen jälkeen ilmaista. Aurinkoenergiaa voi hyödyntää omakotitaloissa, yritysten toimitiloissa, maatiloilla ja vapaa-ajan asunnoissa. Investoimalla aurinkoenergiaan tulet omavaraisemmaksi ja vähemmän riippuvaiseksi hinnankorotuksista ja energiakriiseistä. Aurinkoenergian avulla myös sähköttömiin ja vaativiin olosuhteisiin on mahdollista saada sähköt ja lämmin vesi.

Aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille tai taloyhtiöön
Sähköistä kotisi ja kesämökkisi aurinkoenergialla! Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan aina tarpeidesi mukaan. Sähkölaskusi pienenee ja luonto kiittää.

Aurinkopaneelien asennus teollisuus- tai liikekiinteistöön
Aurinkopaneelien asentaminen julkisiin tiloihin, liiketiloihin ja maatalouden eri kohteisiin tuo vihreät arvot asiakkaidenkin tietoon. Aurinkosähkö on imagovalinta luonnon hyväksi.

Tuotemerkit:
Nibe, Gree, Mitsubishi Electric, Scanoffice, Mobair, Alpha Innotec, Solar Finland

Ilmainen energia-arviointi
Tilaa veloituksetta asiantuntija kotiisi arvioimaan aurinkoenergian säästöt! Kerromme lisää aurinkopaneelien asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Tilaa energia-asiantuntija →

Aurinkoenergia, Aurinkoenergian asennus, Aurinkopaneelien asennus, Aurinkopaneelit, Aurinkopaneelit asennettuna, Aurinkopaneelit liikekiinteistöön, Aurinkopaneelit mökille, Aurinkopaneelit omakotitaloon, Aurinkopaneelit taloyhtiöön, Aurinkopaneelit teollisuuskiinteistöön.

Energiatalo Järvi Oy Kaakelitehtaankatu 2,24260 Salo

Yhteystiedot

Myynti
(02) 727 5700
Huoltopalvelut
Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

(02) 727 5700
Salon myymälä
Kaakelitehtaankatu 2, 24260 Salo
(02) 727 5700
Ma-Pe 8-16
Kaarinan myymälä
Kärrykatu 8, 20780 Kaarina
044 512 3456
Ma-Pe 9-16

Palvelemme paikallisesti