LVI-työt, Lämpöpumput, Ilmalämpöpumput, Maalämpöpumput

EK-Asennustekniikka

Arvosana: 3,6/5 (yhteensä 16 arvostelua).

LVIS-alan työt ja urakoinnit yksityisille sekä yrityksille Lapin ja Oulun alueella. Toteutamme kattavasti kaikki LVI-asennukset, putkityöt sekä sähkötyöt, on sitten kysymys pienemmästä tai suuremmasta urakasta. Kauttamme onnistuu myös kylmäkoneasennukset sekä metallirakennetyöt. Ota yhteyttä!

LVI-työt, Lämpöpumput, Ilmalämpöpumput, Maalämpöpumput • Y-tunnus: 2333831-1
Oulu, Ii, Pudasjärvi, Taivalkoski, Kuusamo, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Pohjois-Suomi


  • EK-Asennustekniikka #1

Täyden palvelun LVIS-alan yritys

Teemme LVI-työt ja ilmastointityöt uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Palveluihin kuuluvat myös erilaiset lämpöpumppuratkaisut ja aurinkoenergia. Meiltä saa maalämpöpumput ja asennukset kokonaispakettina, myös ilmalämpöpumput saa asennettuna. Teemme myös kylmäkoneasennukset sekä sähköurakoinnit. Alalta on yli 12 vuoden työkokemus.

Ilmalämpöpumppujen asennukset, huolto, korjaus ja myynti
Ilmalämpöpumppu (ILP) on laitteisto, jolla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla. Sisätilan lämpötilaa säädellään siirtämällä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan ja tarvittaessa päinvastoin sisäilman jäähdyttämiseksi. Ilmälämpöpumppu on loistava ratkaisu esimerkiksi suorasähkölämmityksen rinnalle. Ilmalämpöpumppu tuo helpotusta ja viilennystä kesähelteellä sekä lämpöä talvipakkasella.

Maalämpöpumppujen asennus ja myynti
Maalämpö on maaperän tai veden massaan varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Maalämpöjärjestelmällä tuota lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Maalämpöpumpun kompressorin avulla maaperästä saatu lämpöenergia nostetaan lämmityksessä tarvittavalle tasolle ja lämpö siirretään lämmitysjärjestelmään ja lämpimään käyttöveteen. Tilaa maalämpöpumpun asennus ammattilaiselta ja varmista toimintakykyinen ja energiatehokas järjestelmä pitkälle tulevaisuuteen.

Soita, niin tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille!

Aurinkoenergia, Aurinkokeräimet, Aurinkopaneelit, Ilmalämpöpumput, Ilmastointityöt, Kylmäkoneasennukset, LVI-päivystys, LVI-työt, Lämpöpumput, Maalämpöpumput, Metallirakennetyöt, Poistoilmalämpöpumpun asennus, Poistoilmalämpöpumpun korjaus, Poistoilmalämpöpumpun myynti, Poistoilmalämpöpumput, Putkisaneeraukset, Putkityöt, Sähköurakoinnit, Teollisuusputkityöt, Vesi-ilmalämpöpumput.

EK-Asennustekniikka Ruotsintie 34, 94700 Kemi

Yhteystiedot

24h päivystys
040 586 2549

Palvelemme paikallisesti