Dieselhuolto, Dieselkorjaamo, Dieselsuuttimet, Suutinhuolto

Diesel-osa Oy

Arvosana: 4.3/5 (yhteensä 10 arvostelua).

Olemme dieselpolttoaine järjestelmien huoltoon, korjaukseen sekä varaosamyyntiin erikoistunut liike Iisalmessa. Yli 45 vuoden kokemuksella.

Y-tunnus: 1743509-4
Dieselhuolto, Dieselkorjaamo, Dieselsuuttimet, Suutinhuolto
Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Tuusula, Rauma, Kerava, Kajaani


 • Common rail pumppu
 • Common rail suutin
 • Dieselkorjaamo

Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus dieselpolttoainelaitteista

Huollamme ja korjaamme diesel syöttöpumput sekä diesel suuttimet merkistä riippumatta. Ohjelmaamme kuuluvat myös vaihtopumput ja suuttimet kaikkiin merkkeihin niin kevyeen, kuin raskaaseen kalustoon sekä työkoneisiin.

Kun toimitat syöttöpumpun, korkeapainepumpun tai suuttimet meille niin teemme kustannusarvion, jonka jälkeen neuvottelemme asiakkaan kanssa eri vaihtoehdoista. Huollamme ja korjaamme myös vanhemman kaluston diesel syöttöpumput ja diesel suuttimet vankalla kokemuksella, merkistä riippumatta.

Meiltä:

 • Common rail suuttimien testaus ja korjaus
 • Korkeapainepumput testaus ja korjaus
 • Piezo-ohjatut suuttimet testaus
 • Common rail pumput , syöttöpumput testaus ja korjaus
 • Diesel suuttimet testaus ja korjaus
 • Vaihtopumput ja vaihtosuuttimet
 • Diesel-varaosat

Common rail diesel suuttimet
Common rail- ja pumppusuuttimien korjaus ei ole nykypäivänä järkevää, koska siihen menee monesti sama hinta kuin vaihto-osaan, joissa saat takuun koko suuttimelle kattaen myös sen sähköosat. Meiltä saat common rail diesel vaihtosuuttimet kilpailukykyiseen hintaan!

Common rail pumput
Common rail pumpun korjaaminen ei ole järkevää korjaamon eikä varsinkaan asiakkaan näkökulmasta ajatellen, koska siihen menee töineen ja varaosineen lähes uuden pumpun hinta. Vaihtopumpuissa saat takuun myös sen sähkö osille. Meiltä common rail pumput kilpailukykyiseen hintaan!

Ota yhteyttä!

Bosch syöttöpumppu, Bosch syöttöpumppu varaosat, Commonrail, Commonrail pumppu, Commonrail pumput, Commonrail suutin, Commonrail suutin korjaus, Commonrail suuttimen korjaus, Commonrail suuttimen testaus, Commonrail suuttimet, Diesel huolto, Diesel korjaamo, Diesel suutin, Diesel suutin testaus, Diesel suutinhuolto, Diesel suuttimet, Diesel suuttimien huolto, Diesel syöttöpumppu korjaus, Dieselhuolto, Dieselkorjaamo, Dieselkorjaus, Dieselsuuttimet, Korkeapainepumput, Pumppusuutin, Pumppusuutin diesel, Raskaan kaluston pumput, Raskaan kaluston suuttimet, Suutinhuolto, Syöttöpumppu huolto, Syöttöpumppu korjaus, Syöttöpumppukorjaus, Syöttöpumpun korjaus, Zexel syöttöpumppu.

Diesel-osa Oy Yrittäjäntie 2,74130 Iisalmi

Yhteystiedot

Avoinna

 • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti