Automaalaamo, Kolarikorjaamo, Erikoismaalaus

Pietarsaaren Automaalauspalvelu

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Pietarsaaren Automaalauspalvelu, Jakobstads Bilmålarservice Ab Oy

Y-tunnus: 0557553-2
Automaalaamo, Kolarikorjaamo, Erikoismaalaus, Peltikorjaamo, Muovikorjaus
Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Luoto, Pedersöre


  • Pietarsaaren Automaalauspalvelu #1

Peltikorjaamo

Korjaamme, ruostesuojaamme ja valmistelemme autosi maalausta varten.

Suoritamme kaikenlaisia korjaustöitä sekä korikorjauksia autopeltikorjaamollamme. Työsuunnitelmaan kuuluu usein että ensin paljastamme ja puramme sekä korjaamme mahdollisia vaurioita. Sen jälkeen auto viedään maalattavaksi. Muoviosien korjaukset tehdään sillä aikaa muoviosien korjaamollamme. Lopuksi ruostesuojaamme kaikki liitokset ja vaihdetut yksityiskohdat jotta voimme varmistaa autosi ruostesuojatakuun.

Lasivauriot

Vaihdamme tuulilasisi.

Lasivaurio alkaa usein pienestä kiven aiheuttamasta säröstä, joka kasvaa nopeasti. Vaihdamme koko tuulilasin jos vaurio on suuri.

Muoviosien korjaukset

Korjaamme autosi muoviosat.

Nykyään autoissa käytetään paljon erilaisia muoviosia, jotka voivat olla kalliita ostettaessa uusin. Me korjaamme, liimaamme, hitsaamme, muotoilemme ja hiomme muovin ja sen jälkeen maalaamme sen jolloin siitä tulee kuin uusi. Edullista ja ympäristöystävällistä!

Automaalaus

Standoblue teknologia tekee työt puolestasi.

Viimeisimmät Standobluen perusmaalit sulautuvat täydellisesti Standoxin jo olemassaoleviin maalausjärjestelmiin. Järjestelmä on suunniteltu vähentämään työvaiheita ja säätöjä ja on ideaali takaamaan laadun sekä suorituskyvyn alallamme. Se antaa maalaajillemme mahdollisuuden keskittyä täydellisen lopputuloksen luomiseen.

Ota yhteyttä!

Automaalaamo, Erikoismaalaus, Kolarikorjaamo, Lasivauriot, Moottoripyörän maalaus, Mopon maalaus, Muovikorjaus, Peltikorjaamo, Bilmålning, Glasskador, Kraschreparation, Mopedmålning, Motorcykelmålning, Plastreparation, Specialmålning, Tennreparation.

Pietarsaaren Automaalauspalvelu Tapanintie 10,68600 Pietarsaari

Yhteystiedot

Matkapuhelin
0500 248 000

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti