Siivous, Kotisiivous, Viikkosiivous, Yrityssiivous

Baroness siivouspalvelut

Arvosana: 4.5/5 (yhteensä 20 arvostelua).

Y-tunnus: 3237078-6
Siivous, Siivouspalvelu, Sopimussiivous, Viikkosiivous, Ylläpitosiivous, Kotisiivous, Kodin siivous, Yrityssiivous
Parkano, Kihniö, Karvia


  • Baroness siivouspalvelut #1

Siivouspalvelulla luksusta kotiin ja työpaikalle

Kiireinen elämäntyyli on yhä useammalle meistä arkipäivää ja kodin tai toimitilojen puhtaanapidolle voi olla vaikeaa löytää motivaatiota tai aikaa.

Baroness siivouspalvelut tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille ekologista puhtautta, luotettavaa palvelua ja hieman luksusta arkeen.

Siivouspalvelu hinnasto
Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa.

Säännöllinen ylläpitosiivous kotitalouksille 1-4 viikon välein 45,00€/h.
Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen (-60%) 18,00€/h.

  • Lisäpalvelut vakituisille kotisiivousasiakkaille 45,00€/h (esim. ikkunanpesu, saunan pesu, tekstiilipesut).

Kertasiivoukset 50,00€/h.
Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen (-60%) 20,00€/h.

  • Hinnat sisältävät työn ja arvonlisäveron.
  • Materiaalimaksu alkaen 2€/käynti (siivousaineet ja -välineet, laskutus).

Saatavilla myös arvonlisäverottomat kodin tukipalvelut (alv 0%), kysy lisää!

Säännöllinen ylläpitosiivous kotitalouksille
Haluan tarjota sinun perheellesi ja kodillesi ekologista puhtautta, luotettavaa palvelua ja hieman luksusta arkeen. Siisti ja puhdas koti on viihtyisä sekä antaa mahdollisuuden käyttää arvokas vapaa-aikasi perheen, ystävien tai harrastusten parissa.

Säännöllinen kotisiivous aloitetaan aina arviokäynnillä ja sopimuksen tekemisellä. Haluan kuulla toiveesi siivouksen suhteen sekä varmistaa, että siihen varataan riittävästi aikaa. Arviokäynnillä laadimme kodillesi siivoussuunnitelman jossa määritellään siivouksen osa-alueet, kesto sekä siivousväli.

Säännöllinen ylläpitosiivous yrityksille
Huolellisesti tehty toimitilasiivous lisää henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta, sekä antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä täysillä mielekkään ja tuottavan työn tekemiseen.

Säännöllisellä ylläpitosiivouksella toimitilat pysyvät viihtyisinä ja edustavina. Tarjoan yrityksellesi yksityiskohtaisesti räätälöidyn ja miellyttävän siivouskokonaisuuden kiinteään kuukausihintaan.

Ota yhteyttä - sovitaan arviokäynti!

Arvonlisäveroton kotipalvelu, Arvonlisäveroton palvelu, Arvonlisäveroton siivous, Arvonlisäveroton tukipalvelu, Asiointiapu, Asiointipalvelu, Avustuspalvelu, Edullinen kotisiivous, Edullinen muuttosiivous, Kaupassakäyntiapu, Kodin siivous, Kodin siivouspalvelu, Kotimainen siivouspalvelu, Kotisiivoukset, Kotisiivous, Kotisiivous palvelu, Kotisiivous tuntihinta, Kotisiivousta, Liiketilan siivous, Muuttosiivous, Siivous, Siivous palvelut, Siivousalan yritykset, Siivouspalvelu, Siivouspalvelu hinnasto, Siivouspalvelu kotiin, Siivouspalvelu yrityksille, Siivouspalvelut, Siivousyritys, Sopimussiivous, Toimiston siivous, Toimistosiivous, Toimitilan siivous, Toimitilasiivous, Vanhusten siivouspalvelut, Viikkosiivous, Ylläpitosiivous, Yritys siivous, Yrityssiivous.

Baroness siivouspalvelut Vehomäenkatu 6,39700 Parkano

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti