Autovaraosat, Volvon varaosat

Backfältin Autopurkaamo

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Vuosittain puramme noin 150 autoa ja niistä myytävät osat myymme laatutarkastettuna toimintatakuulla. Osa nykyään purettavista autoista tuodaan maahan ulkomailta, joten yleensä osissa ei esiinny ruostetta lainkaan. Autonosissa markkina-alueenamme on koko Suomi, ja tilauksia hoidetaan myös ulkomaille. Osat toimitamme pääasiassa Matkahuollon, Postin ja DB Schenkerin kautta. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0668611-1
Autopurkaamo, Purkuosia, Purkuosat, Autovaraosat, Volvon varaosat, BG tuotteet
Alaveteli, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Kälviä, Pietarsaari, Teerijärvi, Veteli, Toholampi, Kannus, Halsua, Perho, Lestijärvi


  • Backfältin Autopurkaamo #1

Backfältin Autopurkaamo / Backfälts Bildemontering

Autopurkaamoyksikkömme perustettiin vuonna 1989 alkuvaiheessa lähinnä korjaamon tarpeiden takia. Vuonna 1998 alkoi selvästi laajempi käytettyjen ja uusien auton osien myynti.

Vuonna 2012 tehdyn laajennuksen myötä korjaamohalli on nyt noin 2300 m². Lisäksi pihavarastoa meillä on noin 1,6 hehtaaria.

Päämerkkinä varaosissa on Volvot, mutta valikoimaan kuuluu myös muiden merkkien osia. Tuhansista puretuista autoista noin 80 prosenttia on ollut Volvoja.

Vuosittain puramme noin 150 autoa ja niistä myytävät osat myymme laatutarkastettuna toimintatakuulla. Osa nykyään purettavista autoista tuodaan maahan ulkomailta, joten yleensä osissa ei esiinny ruostetta lainkaan.

Autojen purku sekä varaosamyynti työllistää 5–6 henkilöä.

Autonosissa markkina-alueenamme on koko Suomi, ja tilauksia hoidetaan myös ulkomaille. Osat toimitamme pääasiassa Matkahuollon, Postin ja DB Schenkerin kautta.

Ostamme purkuautoja jatkuvasti – niin kolariautoja kuin vielä toimivia autojakin. Kauttamme saat virallisen romutustodistuksen, minkä avulla omistaja voi päättää vastuut esimerkiksi ajoneuvoverosta sekä vakuutuksista.

Voimme myös noutaa romutettavia autoja lähialueelta. Olemme myös Suomen autokierrätyksen valtuutettu vastaanottopiste.

Vuonna 2021 aloitimme sylinterikansien koneistukset. Asiantuntijamme tekevät asennukset sekä tarvittavat testaukset ja koneistustyöt sylinterikansiin.

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme juuri sinua!

Auto purkaamot, Auton lisävarusteet, Autopurkaamo, Autopurkaamoita, Autopurkaamot, Autopurkaamot varaosahaku, Autovaraosat, Autovaraosia, BG Products, BG tuotteet, Purkuosat, Purkuosia, Volvo-varaosat, Volvon varaosat.

Backfältin Autopurkaamo Salobackantie 4,68410 Alaveteli

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti