Automaalaus ja kolarikorjaamo Helsingissä

Automaalaamo REX

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Automaalaamo REX:llä on yli viidentoista vuoden kokemus henkilö- ja pakettiautojen maalauksesta. Osaavat ja kokeneet maalarimme maalaavat auton asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme myös hinauspalvelua. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3202288-8
Automaalaamo, Automaalaus, Automaalari, Auton maalaus, Auton paikkamaalaus, Auton ylimaalaus, Kolarikorjaamo, Kolarikorjaus, Korikorjaamo
Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Automaalarimme palvelevat monipuolisesti pääkaupunkiseudun alueella Helsinki-Espoo-Vantaa: Konala, Pitäjänmäki, Malminkartano, Kannelmäki, Maununneva, Tali, Pajamäki, Mäkkylä, Reimarla, Marttila, Lintuvaara, Martinlaakso, Myyrmäki, Varisto, Hämeenkylä, Rajatorppa, Pähkinärinne, Hakuninmaa, Honkasuo, Koivuvaara, Paloheinä, Maunula, Kaivoksela, Pirkkola, Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga, Lassila, Marttila, Huopalahti, Ruskeasuo, Meilahti, Viherkumpu, Kuninkaantammi.


Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo ja automaalaamo

Automaalaamo Rex:llä on yli viidentoista vuoden kokemus henkilö- ja pakettiautojen maalauksesta. Osaavat ja kokeneet maalarimme maalaavat auton asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meiltä saat mm:

  • Auton ylimaalaukset
  • Auton paikkamaalaukset
  • Auton erikoismaalaukset
  • Korikorjaukset
  • Kolarikorjaukset

Maalaustyön laadukas jälki on meille erittäin tärkeää. Maalatun kohdan pitää olla, huomaamaton ja kestää hyvänä vuosia. Automaalaamossamme on nykyaikainen maalauskammio ja ajanmukaiset tilat ja välineet.

Tarjoamme myös hinauspalvelua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Automaalaamo, Automaalari, Automaalaus, Auton erikoismaalaus, Auton maalaus, Auton paikkamaalaus, Auton ylimaalaus, Henkilöauton maalaus, Kolarikorjaamo, Kolarikorjaus, Korikorjaamo, Korikorjaus, Pakettiauton erikoismaalaus, Pakettiauton maalaus, Pakettiauton paikkamaalaus, Pakettiauton ylimaalaus.

Automaalaamo REX Ristipellontie 17,00390 Helsinki

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti