Kolarikorjaamo ja vahinkotarkastus

Automaalaamo Julkunen Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Täyden palvelun automaalaamo ja kolarikorjaamo Tuusulassa. Palveluistamme sen verran että meiltä et saa öljynvaihtoja, huoltohommia tai sirkushuveja, sen sijaan saat meiltä laadukkaat kolarikorjaukset ja maalaukset. Tämä siitä syystä, että teemme vain sitä missä olemme alan ehdotonta kärkeä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1928453-3
Automaalaus, Automaalaamo, Kolarikorjaus, Kolarikorjaamo, Vahinkotarkastus, Peltikorjaamo
Tuusula, Kerava, Järvenpää


Automaalaukset

Maalaus pohjatöineen on äärimmäisen haastavaa ja vaativaa käsityötä jossa virheitä ei voi piilottaa. Vaikka kolarikorjaus olisi kuinka hyvin tahansa tehty niin ei se ole hyvä ilman kunnollista maalausta, on siis tärkeätä että sävy ja pinnanlaatu on huippuluokkaa , muunmuassa näistä syntyy huomaamaton kolarikorjaus. Eli autosta ei huomaa onko sitä koskaan kolaroitu. Tarkkaan valitut tuotteet ja huippu välineet ovat tärkeässä roolissa mutta tärkeimpänä on itse maalari ja sen ammattitaito sekä ammattiylpeys, me lupaamme että laatuumme et tule pettymään! Panostamme jokaiseen työvaiheeseen jotta voimme olla lopputuloksesta ylpeitä ja sanoa että me teimme sen.

Kolarikorjaukset ja vahinkotarkastukset

Kolarikorjaukset teemme kaikkiin automerkkeihin, korjauksissa käytämme vain alkuperäisiä varaosia, tilanteen mukaan joko uusia tai käytettyjä. Olemme monia autoja saaneet korjattua purkuosilla ja vaativilla oikaisuilla jotka muutoin olisi mennyt lunastukseen, pidä siis mielessä että me haluamme korjata autosi emmekä lähettää sitä lunastukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Automaalaamo, Automaalaus, Auton korikorjaus, Auton maalaus, Auton peltikorjaus, Kolarikorjaamo, Kolarikorjaus, Korikorjaus, Peltikorjaamo, Peltikorjaus, Vahinkotarkastus.

Automaalaamo Julkunen Oy Tietotaajamankehä 19,04300 Tuusula

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti