Automaalaus, Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo

Ab Krs Autolack Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Tarvitsetko hinausta, maalausta tai korjausta? Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahinkotilanteessa sinun tarvitsee oikeastaan vain soittaa meille ja vahingosta riippuen tehdä vakuutusyhtiöllesi vahinkoilmoitus niin me hoidamme muun. Ota yhteyttä!

Automaalaus, Hiekkapuhallus, Soodapuhallus, Hinauspalvelu, Hinaus, Kolarikorjaamo • Y-tunnus: 2791138-1
Lappväärtti, Kristiinankaupunki, Kaskinen, Karijoki, Merikarvia, Närpiö, Teuva, Kauhajoki, Korsnäs, Kurikka, Karvia, Honkajoki, Kankaanpää, Siikainen


  • Ab Krs Autolack Oy #1

Hinauspalvelu Ab Krs Autolack Oy

Autolack tarjoaa hinauspalvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Hinauskalustollamme voimme suorittaa niin henkilö-, paketti-, kuin kuorma-autojen hinauksia.

Suoritamme myös tarvittaessa pitkän matkan kuljetuksia sekä koneiden, moottoripyörien tai vaikkapa veneiden siirtoja. Hinauksien lisäksi autamme myös tilanteissa joissa tarvitaan esim. vinssausta, apuvirtaa ja apukäynnistystä tai oven avauksia.

Vakuutushinauksissa laskutamme vakuutusyhtiötä suoraan, tarkista vakuutusyhtiöltäsi oma vakuutusturvasi. Vakuutusyhtiöiden lisäksi teemme myös yhteistyötä Autoliiton kanssa.

Kolarikorjaamo
Korjaamme lähinnä kolaroituja autoja. Kolarikorjausten lisäksi teemme myös pienempiä huoltoja niin autoihin kuin veneisiin. Meiltä myös tuulilasien vaihdot.

Maalaus ja hiekkapuhallus
Maalaamme niin autonosia kuin kokonaisia autoja. Automaalauksen lisäksi maalaamme veneen pohjia sekä kaikkea muuta joka tulee ruiskumaalata. Meiltä saat myös hiekka- ja soodapuhallukset. Käytämme Glasuritin ja DeBeerin vesiohenteisia maaleja jotka ovat tämän päivän säädösten mukaisia.

Ota yhteyttä!

Automaalaus, Autonosien maalaus, Henkilöauton hinaus, Hiekkapuhallus, Hinaus, Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Kuorma-auton hinaus, Pakettiauton hinaus, Soodapuhallus, Veneen pohjan maalaus.

Ab Krs Autolack Oy Vanha Vaasantie 88 a, 64300 Lappväärtti

Yhteystiedot

  • 0400 264 880
  • Enable JavaScript to view protected content.
Hinauspalvelu 24h
0400 264 880

Palvelemme alueellisesti