Autokorjaamo, 3D-nelipyöräsuuntaus, Pakokaasumittaus

Autohuolto Ivalo

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Autohuolto Ivalo on autokorjaamo joka tarjoaa autonkorjauksen ja huollon lisäksi mm. henkilöautojen hinauspalvelua ja apukäynnistystä. Ota yhteyttä!

3D-nelipyöräsuuntaus, Autohuolto, Autokorjaamo, Automaattivaihteiston huolto, Vaihteistohuolto, Pakokaasumittaus • Y-tunnus: 1647208-8
Ivalo, Inari, Utsjoki, Nuorgam, Karigasniemi, Kaamanen, Sevettijärvi, Näätämö, Partakko, Angeli, Riutula, Menesjärvi, Koppelo, Nellim, Akujärvi, Törmänen, Saariselkä, Kakslautanen, Tankavaara, Vuotso


  • Autohuolto Ivalo #1

Autohuolto Ivalo

Autohuolto Ivalo on autokorjaamo joka tarjoaa autonkorjauksen ja huollon lisäksi mm. henkilöautojen hinauspalvelua ja apukäynnistystä.

Saat meiltä mm. automaattivaihteiston huollot huuhtelemalla, myös DSG-vaihteistoihin. Suoritamme myös vaihteistojen sekä vauhtipyörien vaihdot ja teemme moottorityöt sekä moottorien vaihdot.

Katsastushuoltomme suorittaa odottaessa OBD-mittausksen ja pakokaasumittauksen. Katsastuskorjaus palvemee mikäli katsastuksessa ilmeni ongelmia.

Ota yhteyttä!

3D-nelipyöräsuuntaus, Autohuolto, Autokorjaamo, Automaattivaihteiston huollot huuhtelemalla, Automaattivaihteiston huolto, Automaattivaihteiston huolto huuhtelemalla, DSG-vaihteiston huollot huuhtelemalla, DSG-vaihteiston huolto huuhtelemalla, Katsastushuolto, Katsastuskorjaus, Kytkimien vaihdot, Moottorin vaihdot, OBD-mittaus, Pakokaasumittaus, Vaihteistohuolto, Vaihteiston vaihdot, Vauhtipyörien vaihdot, Öljynvaihtohuolto.

Autohuolto Ivalo Inarijärventie 417 b, 99800 Ivalo

Yhteystiedot

  • 050 467 6240
  • Enable JavaScript to view protected content.

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme alueellisesti