Tukkiseppä, Asepuuseppä

Satakunnan ase Oy

Arvosana: 3.9/5 (yhteensä 20 arvostelua).

Satakunnan Ase Oy on täyden palvelun tukkisepän verstas, joka on erikoistunut aseen tukkien valmistamiseen, korjaamiseen ja muuntamiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Y-tunnus: 2754005-8
Tukkiseppä, Asepuuseppä, Aseen tukin tekijät, Aseen tukki seppä, Pilaripetaus
Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Salo, Kotka, Rauma


  • Satakunnan ase Oy #1
  • Satakunnan ase Oy #2

Satakunnan Ase

Satakunnan Ase Oy:n arvoihin on kuulunut alusta asti perinteiden ja käsityöarvojen säilyttäminen, ympäristö, laatu ja tinkimätön tarkkuus.

Satakunnan Ase Oy.n toimitilat sijaitsevat Rauman Lapissa, Sukkalan kylässä, keskellä idyllistä maalaismaisemaa hyvien kulkuyhteuksien päässä vanhassa puusepän verstaassa.

Aseen tukin korjaus
Aseet, kuten myös niiden tukit, kuluvat käytössä ajan myötä. Säännöllisellä huollolla tukin käyttöikää pystytään pidentämään, mutta ennen pitkää tukin korjaus on edessä. Yleisimpiä korjauksia tukissa on kuluneiden karhennusten uusiminen, tukin pinnan hiominen ja öljyäminen, petaus sekä pienten halkeamien korjaaminen.

Aseen tukin muokkaus
Valmista aseen tukkia voidaan myös muokata sopimaan ampujan mittoihin. Perää voidaan lyhentää tai pidentää, tai asentaa tarpeen mukaan säädettävä perälevy, jolla saadaan huomattavasti enemmän monipuolisuutta vanhaan tukkiin.

Aseen tukin huolto
Yleisimmät huoltotyöt johtuvat tukkien normaalista kulumisesta, kuten lakkauksen halkeilusta, naarmuista tai karhennusten ja tukin pinnan kulumisesta. Karhennusten osalta korjaus on karhennusten aukaisu ja syventäminen. Jos aseen perä on öljytty niin pienistä kulumista selviää kerroksella sävytettyä öljyä. Jos tukki on lakattu ja lakkaus on pahoin kulunut, halkeillut ja muutenkin parhaat päivänsä nähnyt, on paras vaihtoehto poistaa kaikki vanha lakka tukista ja hioa koko tukki puhtaaksi.

Aseen tukin valmistus
Satakunnan Ase valmistaa oman malliston tukkeja kaikkiin aseisiin sekä mittatilaustukkeja asiakkaan mitat ja toiveet huomioiden. Aseen tukit valmistetaan pähkinäpuusta, koivusta tai laminaatista asiakkaan toiveiden, mieltymysten ja käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Aseen tukin petaus
Petaus parantaa aseen tarkkuutta yhdenmukaistamalla aseen rautojen värähtelyä laukauksen aikana. Tavallinen petaus suoritetaan poistamalla tarpeen mukaan puuta pedattavalta alalta ja lisäämällä poistetulle alalle petausmassaa, johon aseen raudat painetaan. Näin saadaan uusi ja tarkka sovitus raudoille. Pilaripetaus suoritetaan muuten samalla tapaa kuin tavallinen petaus, mutta tukissa on erilliset pilarit joita vasten raudat kiristetään. Tällä estetään esimerkiksi tukin puuaineksen eläminen ja kasaan puristuminen.

Mittatilaustukit
Mittatilaustukkien valmistus alkaa asiakkaan toiveesta tai tarpeesta. Käsityön määrä mittatilaustuotteissa on suuri. Kaikki tuotteen työvaiheet käydään tarkasti ja huolella läpi, jotta voidaan taata paras mahdollinen lopputulos, joka kestää sekä käytön aiheuttamaa rasitusta, että myös visuaalisen puolen kriittistä tarkastelua.

Hihnalenkkien kiinnitys
Hihnalenkkien kiinnitys voi tuntua aika pieneltä hommalta, jonka voi helposti itsekin tehdä, mutta siinä on monta paikkaa jossa voi mennä vikaan. Jos ei ole aivan varma mitä tekee ja miten tekee, on yksi hyvä vaihtoehto teettää työ asesepällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aseen perän tekijä, Aseen tukin karhennus, Aseen tukin korjaus, Aseen tukin kunnostus, Aseen tukin petaus, Aseen tukin tekijät, Aseen tukin valmistus, Aseen tukki, Aseen tukki seppä, Aseen tukkiseppä, Asepuuseppä, Haulikon perän lyhentäminen, Haulikon tukin muokkaus, Haulikon tukki, Haulikon tukkiseppä, Kiväärin tukin teettäminen, Kiväärin tukin valmistus, Kiväärin tukki, Kiväärin tukki teko, Mittaperä halikkoon, Mittatuki haulikkoon, Pilaripetaus, Tukkiseppä.

Satakunnan ase Oy Korventie 10,27260 Rauma

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti