Maa-ainekset, Kalliomurske, Murske

Arvi Siili Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Kristiinankaupunkilainen tieliikenteen tavarankuljetukseen, maa-ainesten jalostamiseen, myyntiin ja toimitukseen, maarakentamiseen ja tiehoitoon erikoistunut Arvi Siili Oy palvelee asiakkaitaan Pohjamaan rannikolla, Suupohjan alueella, sekä tytäryhtiö Helsingin Express Oy Vantaalla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0502565-3
Tavarankuljetus, Tienhoito, Kunnossapito, Maarakennustyöt, Maa-ainekset, Kalliomurske, Murske, Sora
Närpiö, Kaskinen, Isojoki, Karijoki, Kristiinankaupunki


  • Arvi Siili Oy #1

Kuorma-autokuljetuksen ja logistiikan moniosaaja

Kristiinankaupungissa toimiva Arvi Siili Oy on kuorma-autokuljetuksen ja logistiikan moniosaaja. Yhtiö aloitti liiketoiminnan yli 50 vuotta sitten ulkomaanliikenteessä sekä hoitamalla sorakuljetuksia. Nykyisin yritys on keskittynyt maa-ainesten jalostamiseen, kuljettamiseen ja tienhoitotehtäviin Suupohjan alueella, sekä trailereiden ja konttien vetopalveluihin eri huolintaliikkeille ympäri Suomea.

  • Maatiekuljetukset ja logistiikkapalvelut
  • Maa-ainesten jalostaminen
  • Maarakennustyöt
  • Kaivinkonetyöt
  • Tiehoito ja -kunnossapitopalvelut
  • Trailereiden ja konttien vetopalvelut
  • Maa-ainesmyynti:
    kalliomurske, murske, salaojasora, täytemaa, seulottu multa, hiekka

Palvelemme paikallisesti ja alueellisesti niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin yhteisöjä. Hoidamme toimeksiannot luotettavasti vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Kun tarvitset ammattitaitoista kuljetuspalvelua, ota yhteyttä!

Hiekka, Kaivinkone, Kalliomurske, Konttien vetopalvelu, Kunnossapito, Kunnossapitopalvelu, Logistiikkapalvelu, Maa-ainekset, Maa-aineksia, Maa-ainesmyynti, Maa-ainesten jalostaminen, Maarakennustyöt, Maarakentaminen, Maatiekuljetus, Multa, Murske, Salaojasora, Seulottu hiekka, Seulottu multa, Sora, Tavarankuljetus, Tiehoito, Tiehoitopalvelu, Tienhoito, Tienhoitopalvelu, Trailereiden vetopalvelu, Täytemaa.

Arvi Siili Oy Svidintie 31,64300 Kristiinankaupunki

Yhteystiedot

Matkapuhelin
040 557 7055

Palvelemme paikallisesti