Termex, Puhallusvilla, Soodapuhallus, Suurtehoimurointi

Arctia-Pine Oy

Arvosana: 4.8/5 (yhteensä 4 arvostelua).

Arctia-Pine Oy on vuonna 1990 perustettu rakennusalan yritys. Päätoimiala on puhallusvillan myynti ja asennusurakointi Lapin läänin alueella. Olemme valtuutettu Termex- puhallusvilla urakoitsija. Teemme myös urakointia imuautolla sekä soodapuhalluksia ja hiekkapuhalluksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0749132-4
Termex, Puhallusvilla, Puhallusvillan asennus, Soodapuhallus, Suurtehoimurointi, Imuauto
Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Lappi


  • Imuauto Arctia-Pine Oy

Eristeasennus / Soodapuhallus Lapin läänin alueella

Puhallusvilla eristeasennukset
Selluvilla on puhallusvillaa, joka asennetaan eristettävään tilaan koneellisesti puhaltaen. Asennuskalusto ja eristesäkit tulevat työkohteeseen kuorma-autolla, josta eriste puhalletaan eristettävään kohteeseen puhallusletkua pitkin. Puhallusautoon mahtuu noin 4200 kg eristettä sekä puhalluskalusto.

Teemme myös seinien ruiskuasennuksia. Jossa selluvilla ruiskutetaan suoraan avokoolauspuiden väliin. Voidaan toteuttaa niin ulko kuin sisäpuoleltakin. Soveltuu erittäin hyvin hirsiseinän lisäeristeeksi. Meiltä myös Termex-ilmansulkupaperia, 60m²/rll.

Soodapuhallus
Soodapuhallus on menetelmä, jolla käsiteltävältä pinnalta voidaan poistaa likaa, vanhoja pintakäsittelyaineita sekä lähes mitä tahansa muita kerroksia ja kerrostumia. Soodapuhalluslaitteella ruiskutetaan natriumvetykarbonaatti jauhetta eli ruokasoodaa puhdistettavalle pinnalle. Menetelmä on hellävarainen, eikä vahingoita puhdistettavaa pintaa. Soodapuhallustyö voidaan suorittaa niin märkänä kuin kuivanakin, eli puhalletaan sooda vesisuihkun sisällä kohteeseen tai käytetään pelkkää soodajauhetta.

Hiekkapuhallus
Meiltä saatte soodapuhalluksen ohella myös kaikki hiekkapuhalluspalvelut ammattitaidolla ja laadukkaalla kalustolla. Kysy lisää myynnistämme!

Imuauto
Teemme myös imuauto urakointia Lapin läänin alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Eristeasennus, Hiekkapuhallus, Imuauto, Puhallusvilla, Puhallusvillan asennus, Puhallusvillan myynti, Ruiskueristys, Seinien ruiskuasennukset, Seinän ruiskueristys, Selluvilla, Selluvillan asennus, Soodapuhallus, Suurtehoimuauto, Suurtehoimurointi, Termex, Termex-puhallusvilla, Termexpuhallusvilla.

Arctia-Pine Oy PL 66,99601 Sodankylä

Yhteystiedot

Heikki Majava
040 7624 858

Palvelemme paikallisesti