Ampiaispesän hävitys, Ampiaisten torjunta, Tuholaistorjunta

Ampiaistorjunta.fi

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Ampiais- ja mehiläistorjunta Pääkaupunkiseudulla sekä Keski-Uusimaassa. Noudamme myös karanneet mehiläiset tai muut pistiäiset, jotka ovat kerääntyneet palloksi puunoksaan tai muualle pihapiiriin. Karanneet mehiläiset noudetaan pihoilta ja luonnosta veloituksetta. Rakennusten sisältä ja rakenteista poistamisesta veloitamme hinnastomme mukaisesti. Ota yhteyttä!

Ampiaispesän hävittäminen, Ampiaispesän hävitys, Ampiaisten torjunta, Ampiaispesän hävittäminen ilman myrkkyä, Tuholaistorjunta, Ampiaistorjunta, Mehiläistorjunta • Y-tunnus: 1357757-0
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Mäntsälä, Hyvinkää


Ampiais- ja mehiläistorjunta Pääkaupunkiseudulla sekä Keski-Uusimaassa

  • Puhelimitse nopea apu pistiäisten poistoon p. 0500 208 613
  • Laajan pistiäisongelman ratkaisemiseksi, täyttäkää ystävällisesti yhteydenottolomake

Noudamme myös karanneet mehiläiset tai muut pistiäiset, jotka ovat kerääntyneet palloksi puunoksaan tai muualle pihapiiriin. Karanneet mehiläiset noudetaan pihoilta ja luonnosta VELOITUKSETTA. Rakennusten sisältä ja rakenteista poistamisesta veloitamme hinnastomme mukaisesti.

Pistiäistarkastus
Pistiäistarkastus on kartoituskäynti haluamassanne kohteessa.
Arvioimme asiantuntijan toimesta, millaisesta hyönteisongelmasta on kysymys ja miten se ratkaistaan. Mikäli työ on helposti toteutettavissa, teemme sen heti erillisenä tuntityönä.

Pesä ja hyönteiset rakenteiden ulkopuolella. Hinta 80 € (alv 0%)
Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaisesti valtion vahvistetun vero-ohjeen mukaisesti.

Pikkuhomma
Jos poistettava ongelma on pieni, voit tilata sen myös tuntityönä.

Hinta 60 €/tunti (alv 0%). Minimiveloitus on 2 tuntia.
Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaisesti valtion vahvistetun vero-ohjeen mukaisesti.

Lentävien pistiäisten poisto-operaatio
Lentävien pistiäisten poisto-operaatio on suurten pistiäispesien ja vaikeissa paikoissa olevien pesien poistoon tarkoitettu palvelu.

Hinta 330 € (alv 0%).
Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaisesti valtion vahvistetun vero-ohjeen mukaisesti.

Kotitalousvähennys
Yksityisasiakkaana palveluitamme käyttävät henkilöt ovat oikeutettuja veloittamastamme työstä kotitalousvähennykseen. Tarkemmat tiedot kotitalousvähennyksen määristä ja omavaustuista löydät verottajan sivuilta.

Miksi pistiäiset kannattaa torjua?

  • Pistiäiset pistävät ihmistä tai eläintä puolustaessaan pesäänsä.
  • Lapselle tai allergiselle henkilölle yksikin pistos saattaa aiheuttaa hengenvaarallisen reaktion.
  • Pistiäisten rakentamat pesät aiheuttavat kiinteistöjen rakenteissa ongelmia.

Huomioithan, että pistiäisongelma kannattaa ratkaista heti kun ne ovat ilmaantuneet pihapiiriin tai niiden pesä on sopimattomalta paikalta havaittu. Myöhemmin ongelma kasvaa ja haitta suurenee ihmisille ja rakenteille.

Ota yhteyttä!

Ampiainen, Ampiaiset, Ampiaisia, Ampiaisongelma, Ampiaispesä, Ampiaispesän hävittäminen, Ampiaispesän hävittäminen hinta, Ampiaispesän hävittäminen ilman myrkkyä, Ampiaispesän hävitys, Ampiaispesän hävitys hinta, Ampiaisten karkoitus, Ampiaisten torjunta, Ampiaistorjunta, Karanneet mehiläiset, Karanneiden mehiläisten nouto, Kimalainen, Kimalaisia, Kimalaispesä, Lentävien pistiäisten poisto, Mehiläisongelma, Mehiläispesän hävitys, Mehiläisten nouto, Mehiläistorjunta, Pistiäisongelma, Pistiäistarkastus, Pistiäisten torjunta, Tuholaistorjunta.

Ampiaistorjunta.fi Himalajantie 2 D 1, 01390 Vantaa

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti