Sähkösuunnittelu, Aurinkosähkö, Sähkötyöt, Ilmalämpöpumpun asennus

Alvon Valo- ja sähköasennus Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Alvon Valo- ja sähköasennus Oy on sähkösuunnittelu ja -asennuksiin sekä valaistuksiin erikoistunut sähköurakointiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme myös aurinkosähköjärjestelmiä sekä niiden asennustöitä sertifioidulla ammattiosaamisella. Palvelemme kuluttaja-asiakkaidemme lisäksi sekä yrityksiä että maatiloja. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3111960-2
Sähköasennus, Sähkösuunnittelu, Aurinkosähkö, Sähkötyöt, Ilmalämpöpumpun asennus, Panasonic ilmalämpöpumppu, Hitachi ilmalämpöpumppu
Hämeenlinna, Lahti, Hattula, Hollola, Asikkala, Hauho, Hausjärvi, Hämeenkoski, Janakkala, Kärkölä, Luopioinen, Padasjoki, Pälkäne, Tuulos, Vääksy, Lammi


  • Alvon Valo- ja sähköasennus Oy #1

Turvalliset ja laadukkaat sähköratkaisut ammattiosaajalta

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta asennukseen asti. Suunnittelemme energiatehokkaita ja sähköturvallisia sekä käyttökohteisiinsa sopivia sähköistys- ja valaistusratkaisuja.

  • Sähkösuunnitelmat ja -asennukset
  • Valaistussuunnitelmat- ja asennukset
  • Aurinkosähköjärjestelmät – ja asennukset
  • Ilmalämpöpumppuratkaisut, asennukset ja huollot

Sähköasentajamme ovat sähköalan päteviä ja vankkoja ammattilaisia. He ovat suorittaneet tarvittavat sähköalan turvallisuuskoulutukset ja työskentelevät turvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Tähtäämme toiminnassamme asiakastyytyväisyyteen ja huomioimme ympäristönäkökohdat. Toimitamme asiakkaillemme moderneja, ekologisia ja energiatehokkaita aurinkosähköjärjestelmäratkaisuja.

Alvon Valo- ja sähköasennus toimii asiakaskeskeisesti. Me olemme lähellä asiakkaitamme ja perheyrityksenä pystymme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme.

Sähkösuunnittelu ja -asennus
Alvon Valo- ja sähköasennus Oy tekee turvallisia ja toiminnallisuudet huomioivia sähkösuunnitelmia. Me urakoimme sähköasennuksia laadukkaasti ja ammattitaitoisesti laajasti erilaisissa kohteissa.

Valaistusratkaisut
Alvon Valo- ja sähköasennus laatii käyttötarkoitukseen ja -kohteeseen sopivat valaistusratkaisut suunnittelusta asennukseen. Meiltä myös laadukkaat ja toimintavarmat tarvikkeet.

Aurinkosähkö
Alvon Valo- ja sähköasennus Oy toimittaa yksityistalouksille, yrityksille ja maatiloille ympäristöystävällisiä ja energiataloudellisia aurinkosähköjärjestelmiä. Asennamme sertifioidulla ammattitaidolla aurinkosähköjärjestelmiä erilaisiin kohteisiin Hämeenlinnassa, Lahdessa sekä niiden ympäristössä.

Ilmalämpöpumput
Alvon Valo- ja sähköasennus Oy myy, asentaa ja huoltaa yksityistalouksille, kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalokohteisiin sekä mökeille ja vapaa-ajan asuntoihin energiatehokkaita ja toimintavarmoja ilmalämpöpumppujärjestelmiä. Olemme Tukesin hyväksymä ja sertifoitu ilmalämpöpumppujen asennusyritys.

Palvelemme yksityisasiakkaita ja yrityksiä Hämeenlinnassa, Lahdessa sekä niiden lähialueilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Aurinkosähkö, Aurinkosähköjärjestelmä maatilalle, Aurinkosähköjärjestelmä yritykselle, Aurinkosähköjärjestelmän asennus, Aurinkosähköjärjestelmän myynti, Aurinkosähköjärjestelmät, Hitachi ilmalämpöpumppu, Hitachi ilmalämpöpumput asennettuna, Ilmalämpöpumppu kerrostaloon, Ilmalämpöpumppu mökille, Ilmalämpöpumppu omakotitaloon, Ilmalämpöpumppu rivitaloon, Ilmalämpöpumppu vapaa-ajan asuntoon, Ilmalämpöpumpun asennus, Ilmalämpöpumpun asentaja, Ilmalämpöpumpun huolto, Ilmalämpöpumpun korjaus, Ilmalämpöpumput, Panasonic ilmalämpöpumppu, Panasonic ilmalämpöpumput asennettuna, Sähköasennus, Sähkösuunnitelman laatiminen, Sähkösuunnitelmat, Sähkösuunnittelu, Sähkötyöt, Valaistusasennukset, Valaistussuunnitelman laatiminen, Valaistussuunnitelmat.

Alvon Valo- ja sähköasennus Oy Lintulantie 154,16900 Lammi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti