Konemyynti, Ruohonleikkuri, Moottorisaha, Raivaussaha

Alavuden Auto Oy

Arvosana: 4,3/5 (yhteensä 4 arvostelua).

Alavuden Auto Oy on vuonna 1954 perustettu, Alavudella sijaitseva täyden palvelun kone- ja varaosamyymälä. Ammattitaitoiset ja palveluhaluiset myyjämme hoitavat niin varaosiin kuin tarvikkeisiin liittyvät pulmanne, sekä auttavat laitehankinnoissa. Konemyymälästämme löydät sahat, leikkurit, pienkoneet sekä laajan valikoiman alan tarvikkeita.

Konemyynti, Konemyymälä, Ruohonleikkurit, Moottorisahat, Raivaussahat • Y-tunnus: 1719172-0
Alavus, Töysä, Ähtäri, Lehtimäki, Alajärvi, Vimpeli, Karstula, Kauhava, Lapua, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Jalasjärvi, Karvia, Kihniö, Parkano, Virrat, Ruovesi, Haapamäki, Keuruu, Kuortane


  • Alavuden Auto Oy #1
  • Alavuden Auto Oy #2
  • Alavuden Auto Oy #3

Perinteinen konemyymälä ja varaosamyynti Alavudella

Meillä on alalta vankka vuosikymmenten kokemus niin auto kuin pienkone puoleltakin. Ammattitaitoiset ja palveluhaluiset myyjämme hoitavat niin varaosiin kuin tarvikkeisiin liittyvät pulmanne. Valikoimistamme löydät mm. ruohonleikkurit, moottorisahat ja raivaussahat niin ammattikäyttöön kuin kotipuutarhaankin.

Myyntiedustukset
Myyntiedustuksemme ovat Husqvarna, Honda, Klippo, Hitachi, Bosch, Briggs&Stratton, SKF, Dormer, AmPro, Gedore, Duell, Defa, Kamasa Tools, Hella.

Merkkihuolto
Merkkihuoltomme kattaa seuraavan merkkiset laitteet: Husqvarna, Jonsered, Partner, Honda, Klippo, Briggs&Stratton ja Hitachi. Lisäksi huollamme tietysti myös muut merkit. Huoltomme on varustettu nykyaikaisin työkaluin ja varustein ja asentajallamme on vuosikymmenten kokemus huolto-ja korjaustöistä.

Varaosat
Meillä on laaja varaosavarasto josta löytyy apu lähes joka pulmaan. Varastosamme mm. SKF-laakerit, laakeriyksiköt ja tarvikkeet. Bosch-akut myös raskaskalusto, Gedore, AmPro+Kamasatyökalut, kiilahihnat, varihihnat, stefat, o-renkaat ja hydrauliikkatiivisteet. Pultit / mutterit myös kovat laadut ja tuumamittaiset. Autojen varaosat ja tarvikkeet. Dormer poranterät/kierretyökalut ja jyrsinterät.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Akkukäyttöinen trimmeri, Akkusaha, AmPro, AmPro työkalut, Auton varaosat, Autotarvikkeet, Bosch, Bosch-akut, Briggs&Stratton, Defa, Dormer, Duell, Etuleikkuri, Gedore, Hella, Hitachi, Honda, Husqvarna, Hydrauliikkatiivisteet, Jyrsinterät, Kamasa Tools, Kamasa työkalut, Kierretyökalut, Kiilahihnat, Klippo, Koneiden varaosat, Konemyymälä, Konemyynti, Käytetyt moottorisahat, Laakeriyksiköt, Merkkihuolto, Moottorisahat, Mopon varaosat, Mutterit, O-renkaat, Painepesuri, Pienkoneen varaosat, Poranterät, Pultit, Puutarhatraktori, Päältäajettava ruohonleikkuri, Raivaussahat, Raskaan kaluston varaosat, Rider, Robottileikkuri, Robottiruohonleikkuri, Ruohonleikkurit, Ruohoraivaussaha, SKF, SKF-laakerit, Stefat, Suojakypärät, Varaosamyymälä, Varihihnat.

Alavuden Auto Oy Lähteentie 2, 63300 Alavus

Yhteystiedot

Matkapuhelin
040 530 0059

Avoinna

  • Ma-Pe
  • La

Palvelemme alueellisesti