Lavettikuljetus, Metsäkoneurakointi, Koneellinen puunkorjuu

A&L Harju Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

A&L Harju Oy on savukoskelainen metsäkoneurakointia harjoittava yritys. Teemme sopimusurakointia Metsähallitukselle ja Keitele Forest Oy:lle, mutta palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös yksityisiä metsänomistajia. Palveluihimme kuuluvat myös lavettikujetukset kahdella siirtoautolla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0806956-3
Lavettikuljetus, Koneurakointi, Metsäkoneurakointi, Puunkorjuu, Koneellinen puunkorjuu
Savukoski, Pelkosenniemi, Sodankylä, Kemijärvi, Rovaniemi, Kittilä


Sujuvaa metsäkoneurakointia nykyaikaisella kalustolla

A&L Harju Oy on savukoskelainen metsäkoneurakointia harjoittava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1990. Teemme sopimusurakointia Metsähallitukselle ja Keitele Forest Oy:lle, mutta palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös yksityisiä metsänomistajia.

Toimialueemme kattaa suuren osan Lapin maakunnasta, tällä hetkellä seitsemän hakkuuketjuamme suorittaa hakkuita pääasiallisesti Savukosken, Pelkosenniemen, Sodankylän, Kemijärven, Rovaniemen ja Kittilän kuntien alueilla.

Koneurakointia ammattitaidolla
Työntekijämme ovat metsäalan ammattilaisia, jotka työskentelevät kotimaisilla Ponssen harvestereilla ja kuormatraktoreilla. Nykyaikainen kalustomme koostuu Ponsse Scorpion- ja Ponsse Ergo- harvestereista sekä Ponsse Buffalo -kuormatraktoreista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Hakkuu, Koneellinen puunkorjuu, Koneiden siirto, Koneurakointi, Lavettikuljetus, Metsäkoneurakointi, Puunhakkuu, Puunkorjuu.

A&L Harju Oy Lanssitie 3,98800 Savukoski

Yhteystiedot

Lauri Harju
0400 341 757
Minna Harju
040 5148 173

Palvelemme paikallisesti