Perhetyö, Nuorisokoti, Tukihenkilötoiminta

Akkia Oy

Arvosana: 3,7/5 (yhteensä 14 arvostelua).

Kun arki alkaa olla nuorelle liian rankkaa kestettäväksi, Akkia auttaa ja tukee nuorta saamaan elämänsä jälleen oikeille raiteille. Avohuollon palvelut, tukihenkilötoiminta, perhetyö, jälkihuolto, mahdolliset mietintäjaksot, päihdetyö ja seksuaalineuvonta kuuluvat osaamisalaan. Ammattilaiset päivystävät ympäri vuorokauden.

Perhetyö, Nuorisokoti, Tukihenkilötoiminta, Seksuaalineuvonta • Y-tunnus: 2254936-0
Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio


  • Akkia Oy #1

Akkia auttaa, kun nuori tarvitsee apua

Kun arki alkaa olla nuorelle liian rankkaa kestettäväksi, Akkia auttaa ja tukee nuorta saamaan elämänsä jälleen oikeille raiteille tarjoamalla hänelle mm. omaohjaajan rinnalleen kulkemaan.

Avohuollon palvelut, sijaishuolto, tukihenkilötoiminta, perhetyö, jälkihuolto, mahdolliset mietintäjaksot, päihdetyö ja seksuaalineuvonta kuuluvat osaamisalaan. Ammattilaiset päivystävät ympäri vuorokauden.

Nuorisokoti Eteläranta 51 & 53 – tavoitteena itsenäinen elämä
Nuorisokodin tavoitteena on antaa nuorelle mahdollisuus peruskoulun päättötodistuksen tai jonkun muun opiskelualan todistuksen saamiseen, sekä opettaa nuoria itsenäiseen elämään. Itsenäiseen elämään kuuluu opiskelun ja muun arkielämän asioiden hoito, kokonaisvaltainen itsestään huolehtiminen sekä pärjääminen itsenäisesti omassa asunnossa. Näitä arjen perusasioita nuori pääsee harjoittelemaan ja toteuttamaan turvallisessa ympäristössä, jossa ohjaaja/aikuinen on aina läsnä.

Tehostettu perhetyö – työkaluja arjen hallintaan
Perhe on kokonaisuus, jossa yhden jäsenen pahoinvointi vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. Tarjoamme apua kriisin keskelle ajautuneille perheille kokonaisvaltaisesti kaikki perheenjäsenet huomioiden sekä vanhempia kuunnellen ja kunnioittaen. Etsimme yhdessä ratkaisuja tai toimintamalleja ongelmakohtiin sekä työkaluja arjen hallintaan.

Seksuaalineuvonta – neuvontaa ja koulutusta
Seksuaalisuuteen liittyy monia asioita ja ne ovat ihmisen hyvinvoinnille tärkeitä juttuja. Aina kaikki ei suju toivotusti ja silloin niitä on hyvä pohtia ammattilaisen kanssa.

Käy tutustumassa tarkemmin kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

Ammatillinen tukihenkilö, Ammatillinen tukihenkilötoiminta, Avohuollon palvelut, Avohuollon sijoitus, Huostaanotto, Jälkihuolto, Kiireellinen sijoitus, Mietintäjakso, Nuorisokoti, Omaohjaaja, Perhetyö, Päihdetyö, Seksuaalineuvonta, Sijaishuolto, Sosiaalipalvelut, Tehostettu perhetyö, Tukihenkilö, Tukihenkilötoiminta.

Akkia Oy Eteläranta 51, 96101 Rovaniemi

Yhteystiedot

  • 045 260 7539
  • Enable JavaScript to view protected content.
Päivystyspuhelin
045 260 7539
Perhekoti Akkia Tornio
Hakalankatu 1
95420 Tornio
Harri Salmelainen
050 477 9881
Markku Heikkinen
045 260 7538
Enable JavaScript to view protected content.
Juho Joona
050 532 1873
Enable JavaScript to view protected content.
Nuorisokotien johtaja Jenni Kehus
050 527 718
Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti