Pienkonehuolto ja venehuolto Mikkelissä

Ahmamotor Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Ahmamotor Oy toteuttaa pienkone- ja venehuollot ammattitaidolla Mikkelin Anttolassa, Saimaan rannalla. Huollamme ja korjaamme muun muassa perämoottorit, veneet, ruohonleikkurit sekä moottorikelkat ja tarjoamme veneiden talvisäilytykset tilavassa hallissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2792664-7
Pienkonehuolto, Venehuolto, Moottorikelkan huolto, Mönkijän huolto, Perämoottorin huolto, Veneen talvisäilytys, Veneen korjaus
Mikkeli, Juva, Puumala, Hirvensalmi, Mäntyharju, Kangasniemi, Ristiina, Suomenniemi, Anttola, Etelä-Savo


  • Ahmamotor Oy #1

Pienkone- ja venehuollot Mikkelissä

Ahmamotor Oy on veneiden sekä erilaisten pienkoneiden huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yritys. Saat meiltä lisäksi palvelut veneesi huolettomaan ja turvalliseen talvisäilytykseen. Tarpeen mukaan olemme apunasi myös pienimuotoisissa auton huolto- ja entisöintitöissä. Monipuolinen osaamisemme sekä vankka kokemus alalta takaavat palveluidemme korkean laadun työn vaativuudesta riippumatta.

Venehuolto ja perämoottorin huolto
Olemme Tohatsu-perämoottoreiden valtuutettu huoltoliike. Perämoottorihuoltojen lisäksi saat meiltä kaikki muut tarvitsemasi venehuollon palvelut, kuten lasikuitukorjaukset, sähköasennukset, alumiinin ja rosterin hitsaukset sekä erilaiset laiteasennukset. Huollamme ja korjaamme veneet alan vankalla kokemuksella, laadukkaasti ja luotettavasti, merkistä riippumatta. Tarvittaessa voimme käydä huoltamassa veneen luonasi Etelä-Savon alueella.

Veneen talvisäilytys
Tuo veneesi meille talvisäilytykseen. Kylmässä ja tilavassa hallissamme veneesi on varmassa turvassa ja kevään koittaessa valmiina laskettavaksi vesille.

Mönkijän huolto
Palveluihimme kuuluvat mönkijöiden kolarikorjaukset, lisävarusteasennukset sekä määräaikais- ja kausihuollot. Lisäksi teemme mönkijöiden pesut ja vahaukset, sähkö- ja moottorivikojen korjaustyöt sekä renkaan vaihdot ja muut rengastyöt. Olemme myös perehtyneet mönkijöiden käyntihäiriöiden korjaamiseen.

Moottorikelkan huolto ja moottorikelkan varaosat
Mönkijäpalvelujen lisäksi tarjoamme moottorikelkkojen kausihuoltoa ja rikkoutuneiden kelkkojen korjausta. Saat meiltä myös tarvitsemasi erikoisvaraosat nopeasti toimitettuina. Varastostamme löytyy jo valmiina useiden tunnettujen merkkien varaosia, ja kauttamme on myös mahdollista tilata nopeasti lisää varaosia eri valmistajilta ja maahantuojilta.

Pienkonehuolto ja pienkoneiden myynti
Ammattilaisen toteuttama huoltokartoitus sekä laadukas huolto takaavat koneen entistä ehomman toiminnan. Me Ahmamotor Oy:llä tarjoamme palvelut kaiken merkkisten pienkoneiden, esimerkiksi ruohonleikkureiden, mönkijöiden, vesijettien sekä moottorikelkkojen huoltoihin ja korjauksiin. Kaiken kattava huoltopalvelumme sisältää mm. moottorihuollot sekä kuljetukset.

Kun veneesi tai pienkoneesi kaipaa huoltoa, ole meihin yhteydessä ja pyydä huollolle edullinen hinta-arvio. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä toimipisteellämme Anttolassa, Saimaan rannalla.

Ota yhteyttä!

Alumiiniveneen hitsaus, CubCadet, Echo, Generaattorin huolto, Generaattorin korjaus, Jarruhuolto, Jarrukorjaus, Kelkkahuolto, Lumilingon huolto, Lumilingot, Lumilinko huolto, Maantiivistäjä huolto, Moottorikelkan huolto, Moottorikelkan korjaus, Moottorikelkan varaosat, Moottorikelkkahuolto, Moottorisahat, MTD, Mönkijän huolto, Mönkijän kausihuolto, Mönkijän kolarikorjaus, Mönkijän lisävarusteiden asennus, Mönkijän moottorivian korjaus, Mönkijän määräaikaishuolto, Mönkijän pesu, Mönkijän renkaanvaihto, Mönkijän sähkövian korjaus, Mönkijän vahaus, Perämoottorihuolto, Perämoottorin huolto, Perämoottorin korjaus, Pienkonehuolto, Pienkoneiden myynti, Raivaussahat, Ruohonleikkurin huolto, Ruohonleikkurin korjaus, Ruohonleikkurit, Ruostevauriokorjaus, Tohatsu huolto, Tohatsu perämoottorin huolto, Veneen kausihuolto, Veneen korjaus, Veneen lasikuitukorjaus, Veneen syyshuolto, Veneen sähköasennus, Veneen talvisäilytys, Venehuolto, Öljynvaihto.

Ahmamotor Oy Ahmaniementie 84,52100 Anttola

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti