HTT-tavarantarkastus, Märkätilatyönvalvonta, Projektinjohtopalvelut

ABCDE Consulting Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

ABCDE Consulting Oy on monipuolinen rakennusalan asiantuntija. Tarjoamme kattavat rakennusalan konsultaatiopalvelut Helsingin ja koko Etelä-Suomen alueella. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2852973-1
HTT-tavarantarkastus, HTT tavaran tarkastaja, Märkätilatyönvalvonta, Kylpyhuoneremontti valvoja, Kylpyhuoneremontti valvonta, Asuntokaupan kuntotarkastaja, Asuntokaupan kuntotarkastus, Rakennustöiden valvoja, Projektinjohtopalvelut, Rakennustyön valvonta
Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa


Rehtiä ja rehellistä valvontatyötä

Olemme VTT:n sertifioima märkätilatöiden valvoja, jonka tehtävänä on varmistaa, että remontti tulee tehdyksi voimassa olevien määräysten mukaisesti. Kun remonttityöt tehdään alusta loppuun työohjeiden mukaisesti, vältytään ikäviltä ja hintavilta yllätyksiltä.

  • Märkätilatöiden valvonta
  • Yleinen rakennustöiden valvonta
  • Rakennushankkeen projektinjohto
  • Rakenneratkaisut
  • Pölynhallinta ja mikrobit sekä rakentamisen olosuhteiden hallinta
  • Kosteudenhallinta
  • Tee se itse -rakentajat: vesivahingot, remontit ja uuden asunnon tarkastus
  • Asuntokaupan kuntotarkastaja
  • Asukastarkkailija
  • Taloyhtiöiden vuositakuukorjaukset

HTT-tavarantarkastaja
HTT-tavarantarkastajat ovat parhaita ammattilaisia alallaan sekä puolueettomia asiantuntijoita, joiden tehtäviin kuuluu tavaran tai palvelun tekninen tarkastus. Heidän toimintansa on valvonnan alaista. Tarkastajat toimivat huolellisesti ja ehdottoman puolueettomasti noudattaen tavarantarkastusta koskevaa
ohjesääntöä. He ovat antaneet oikeudessa tavarantarkastajan vakuutuksen. HTT-tavarantarkastajalta saa puolueettoman ja perustellun asiantuntijan näkemyksen tavarantarkastuskertomuksen muodossa. Kun kyseessä on ulkopuolinen asiantuntijanäkemys, päästään riitatilanteissa useimmiten sovintoon.

Märkätilatöiden valvonta
ABCDE Consulting Oy huolehtii siitä, että märkätilaremontti tehdään määräysten sekä hyväksyttyjen ja sertifioitujen menetelmien mukaisesti. Hoidamme kaikki märkätilatöiden valvontaan liittyvät tehtävät asiantuntevasti. Kohteitamme ovat niin yksittäiset kylpyhuoneet kuin laajat linjasaneerauskohteetkin Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa noin 200 kilometrin säteellä.

Rakennustöiden valvonta
Huolehdimme että rakennus suunnitellaan ja rakennetaan asianmukaisesti. Rakentamisen on noudatettava sitä koskevia säännöksiä, määräyksiä sekä sille myönnettyä lupaa. Hoidamme kaikki rakennustöiden valvontaan liittyvät tehtävät asiantuntevasti. Toimimme Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa noin 200 kilometrin säteellä.

Rakennushankkeen projektinjohto
Hoidamme sekä uudisrakennus- että korjaushankkeiden projektinjohdon asiakkaan etua ajatellen. Viemme projektit läpi laadukkaasti Helsingissä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Hallitsemme niin pienten kuin laajojen hankkeiden rakennuttamisen käynnistymisestä valmiiksi toteutukseksi asti. Valvomme hankkeen aikatauluja, budjettia, suunnittelun etenemistä sekä laatua projektin kaikissa vaiheissa.

Asuntokaupan kuntotarkastus
Toteutamme asuntokaupan kuntotarkastuksia Vantaa–Espoo–Helsinki-alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme joustavasti myös muualla Etelä-Suomen alueella, joten olethan yhteydessä kun tarvitset kuntotarkastuksen asiantuntijaa.

Mukana suurissa ja pienissä rakennushankkeissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asuntokaupan kuntotarkastaja, Asuntokaupan kuntotarkastus, Asuntokaupan riita, Asuntokauppa riidat, Asuntokauppariita, HTT tavaran tarkastaja, Kylppäriremontin valvoja, Kylppäriremontin valvonta, Kylpyhuoneremontti valvoja, Kylpyhuoneremontti valvonta, Laadun määrittely, Laatu raportointi, Märkätilatyö valvoja, Märkätilatyö valvonta, Märkätyön valvonta, Pölynhallinta, Projektinjohto, Rakenneratkaisut, Rakennushankkeen projektinjohto, Rakennustöiden valvoja, Rakennustöiden valvonta, Rakennustekninen konsultointi, Rakennustyön valvonta, Rakennusvalvoja, Rakennusvalvonta, Rakennusvirheiden selvittäminen, Rakennusvirheiden tarkastus, Rakentamisen olosuhteiden hallinta, Sertifioitu märkätilatöiden valvoja, Taravan tarkastaja, Vesivahinkotyön valvonta, VTT:n sertifioima märkätilatöiden valvoja, Vuositakuu tarkastus, Vuositakuun tarkastus.

ABCDE Consulting Oy Kuhatie 13 B,01490 Vantaa

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti