Ilmanvaihtotyöt, Ilmastointityöt

100-Ilmastointi Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

100-Ilmastointi Oy on erikoistunut teollisuuden ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakointiin ja huoltopalveluihin. Asiakaskuntaamme kuuluvat myös yksityiset taloudet. Päätoimipaikkamme sijaitsee Porissa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Satakunnan alueella ja sovitusti myös muualla Suomessa. Tarjoamme ilmastointitöiden lisäksi myös LVI-alan palveluita ammattitaidolla ja osaamisella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2283331-0
Ilmanvaihtotyöt, Ilmastointityöt, Ilmanvaihdon asennus, Ilmanvaihdon säätö, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihtokanavan puhdistus, IV-kanavien puhdistus, IV-kanavan eristys, IV-asennus, IV-huolto, IV-työt
Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Satakunta


Ilmanvaihtotyöt luotettavasti yli 30 vuoden kokemuksella Porissa ja Satakunnan alueella

Haluathan hengittää puhdasta ilmaa kodissasi sekä työpaikalla! 100-Ilmastointi Oy on vuonna 1991 perustettu, teollisuuden ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakointiin ja huoltopalveluihin erikoistunut yritys. Suoritamme ammattitaidolla, nopeasti ja edullisesti kaikki LVI-alan työt ja ilmanvaihtotyöt Porissa. Toimimme pääasiassa Satakunnassa. Sopimuksen mukaan olemme käytettävissäsi muuallakin Suomessa. Kokemusta ilmastointialalta meillä on yli 30 vuoden ajalta. Asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, julkishallinnon toimijat sekä yksityiset asiakkaat. Meiltä löytyvät tarvittava ammattitaito ja kalusto vastaamaan teollisuuden tarpeisiin.

Teemme seuraavat ilmanvaihtotyöt:

 • ilmanvaihtoasennus
 • ilmanvaihtohuolto
 • ilmanvaihtosuunnittelu
 • ilmanvaihtokanavien puhdistus
 • ilmanvaihtokanavien eristys
 • ilmanvaihtosuodatinten ja -puhallinten vaihto
 • ilmanvaihtojärjestelmän automatiikkahuolto
 • ilmanvaihdon säätö.

Ilmanvaihtokanavien säännöllisellä puhdistuksella on erittäin suuri vaikutus kiinteistön sisäilman laatuun. Ilmanvaihtokanavien puhdistusta suositellaan tehtäväksi noin 5–10 vuoden välein. Puhdistustyön lisäksi vaihdamme tarvittaessa ilmanvaihtosuodattimet ja ilmanvaihtokanavan puhaltimet. Ilmanvaihtosuodattimet kannattaa vaihdattaa kahdesti vuodessa.

LVI-puolella tarjoamme seuraavat palvelut:

 • putkityöt
 • putkisaneeraukset
 • LVI-asennukset
 • LVI-huollot
 • LVI-korjaukset.

Teemme ilmanvaihto- ja LVI-työt Porissa ja Satakunnassa pitkällä kokemuksella. Toteutamme uudis- ja saneerauskohteiden pienet ja suuret LVI-asennukset ja LVI-huoltotyöt huolellisesti sovitun aikataulun mukaan. Työskentelemme joko tunti- tai urakkasopimuksella asiakkaan toiveista riippuen.

Kokemuksen tuomalla varmuudella valitsemme kiinteistöösi mitoitetun ja tilasi vaatimuksiin vastaavan laitteiston. Oikeanlainen ilmanvaihtolaitteisto parantaa kiinteistön energiataloutta ja sisäilman laatua. Ammattilaisen asentama, hyvin suunniteltu ja toteutettu ilmanvaihtolaitteisto tuo säästöjä pitkällä aikavälillä. Raikas sisäilma parantaa sinun sekä työntekijöidesi hyvinvointia ja tehokkuutta. Vanhan järjestelmän uusiminen on jo itsessään ekoteko, jonka myötä myös paloturvallisuus paranee. Toisinaan paras ratkaisu voi löytyä vanhan laitteiston päivittämisellä ja erinäisiä osia sekä suodattimia vaihtamalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Ilmanvaihdon asennus, Ilmanvaihdon säätö, Ilmanvaihdon suunnittelu, Ilmanvaihtoasennus, Ilmanvaihtohuolto, Ilmanvaihtojärjestelmän automatiikkahuolto, Ilmanvaihtokanava eristys, Ilmanvaihtokanavan puhdistus, Ilmanvaihtokanavien eristys, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihtosuodatinten vaihto, Ilmanvaihtosuunnittelu, Ilmanvaihtotyöt, Ilmastointiasennus, Ilmastointityöt, IV suodattimien vaihto, IV-asennus, IV-huolto, IV-kanavan eristys, IV-kanavien eristys, IV-kanavien puhdistus, IV-suunnittelu, IV-työt.

100-Ilmastointi Oy Aittaluodonkatu 7–11,28100 Pori

Yhteystiedot

Toimisto
02 633 6849
Toimitusjohtaja
Teuvo Jaakkola
040 059 0424
Projektipäällikkö
Pasi Järvenpää
044 520 6895
Toimistotyöntekijä
Anneli Runnari
040 590 0180
Asennuspäällikkö
Ville Jaakkola
040 088 8873

Palvelemme paikallisesti